Garagegulve

Garagegulve der passer til dine behov

Garagegulve skal kunne holde til lidt af hvert, og et godt garagegulv er kendetegnet ved at være slidstærkt og nemt at vedligeholde og rengøre.
Hos Tyrsted Epoxy Gulve har vi specialiseret os i forskellige typer af garagegulve, og vi rådgiver gerne om jeres valg af eksempelvis stengulv, epoxygulv eller industrigulv.

Epoxy er et oplagt materiale til gulvet i garagen, hvor slidstyrke er en særlig vigtig faktor. Samtidig er det en stor fordel for erhvervsgarager, at gulvet er behageligt at gå på.

Vælg den rigtige gulvtype

Alle gulvtyper har deres fordele og ulemper, og derfor er det vigtigt for os at indtænke kundens specifikke behov, når vi rådgiver om valg af garagegulve.
Et stentæppe er eksempelvis behageligt at gå og stå på, pænt at kigge på, nemt at vedligeholde og har en god lydisolering. Vi anbefaler dog kun at anvende et stengulve også kaldet stentæppe på gulve, der udsættes for en begrænset belastning.

Har du brug for et mere modstandsdygtigt garagegulv, der tåler høj belastning samt oliespild eller andre stærke kemikalier, anbefaler vi som regel et industrigulv eller epoxygulv. De har et mere industrielt og moderne udtryk end stengulvet. Alle vores gulvtyper fås dog i mange forskellige afskygninger, og vi gennemgår gerne jeres valgmuligheder i forhold til farver og mønstre.
Uanset hvilke ønsker og behov I har, så hjælper vi med at finde den bedste løsning, og I kan være sikre på, at vi altid leverer kvalitet til tiden.

Er du interesseret i garagegulve? Kontakt os og hør mere

Hvis du er interesseret at høre mere om kvaliteterne ved de forskellige typer af garagegulve er vi klar til at besvare dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon 31 31 58 96 eller på mail info@tyrstedepoxygulve.dk. Du kan naturligvis også benytte kontaktformularen her på siden. Vi rådgiver og giver gerne et uforpligtende tilbud på dit nye garagegulv.

Du kan også følge os på Facebook lige her.

Se det fulde galleri her.

Kontakt os nu

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.