Industri belægning

Industri belægning
1. februar 2021 author
Industrigulv - Tyrsted Epoxy Gulve

Vi er eksperter i industrigulve og epoxygulve specialdesignet til din virksomheds unikke behov. Med base i Ans hjælper vi mange virksomheder nær Silkeborg, Aarhus og Viborg, men vi tilbyder vores højkvalitets gulvløsninger til kunder i hele landet. Med mange års erfaring og opmærksomhed på den nyeste viden inden for området giver vi dig markedets bedste gulve.

Hvad kendetegner et godt industrigulv?

Gode industrigulve skal være slidstærke, skridsikre samt lette at rengøre og vedligeholde. Vores gulve er desuden velegnet til hård industri, fugefrie, lydabsorberende og gode at gå på, hvilket skåner dine medarbejdere fra unødig belastning.

Fem års garanti på slidstærke industrigulve

Vores gulvløsninger er i høj kvalitet og de holder i mange år selv ved høj belastning. Derfor tilbyder vi også minimum fem års garanti på alle vores gulvbelægninger.

Vi tilbyder blandt andet industrigulve til:

  • Lagerhaller
  • Produktionsrum
  • Industrikøkkener
  • Garager og værksteder
  • Butikker
  • Institutioner

Vores industrigulve tilpasses til det enkelte erhverv, og vores gulvløsninger fås i mange forskellige farver og med mange designmuligheder.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvorvidt et industrigulv med epoxy er den rigtig løsning til din butik, værksted eller institution? Giv os et kald på telefon 31 31 58 96 til en uforpligtende samtale om mulighederne. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@tyrstedepoxygulve.dk.