Industrigulve

Industrigulve der holder

Vi er eksperter i industrigulve og epoxygulve specialdesignet til din virksomheds unikke behov. Med base i Ans hjælper vi mange virksomheder nær Silkeborg, Aarhus og Viborg, men vi tilbyder vores højkvalitets gulvløsninger til kunder i hele landet. Med mange års erfaring og opmærksomhed på den nyeste viden inden for området giver vi dig markedets bedste gulve.

Hvad kendetegner gode industrigulve?

Gode industrigulve skal være slidstærke, skridsikre samt lette at rengøre og vedligeholde. Vores gulve er desuden velegnet til hård industri, fugefrie, lydabsorberende og gode at gå på, hvilket skåner dine medarbejdere fra unødig belastning.

Fem års garanti på slidstærke industrigulve

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige gulvløsning, og derfor tilbyder vi gratis rådgivning, så vi sammen kan finde den bedste løsning til netop dit rum eller din virksomhed. Vi har et stort udvalg af gulvløsninger, så vi er sikre på at finde et, der passer til netop dine behov.

Alle vores gulvløsninger er af høj kvalitet og holder i mange år selv ved høj belastning. Derfor tilbyder vi også minimum fem års garanti på alle vores gulvbelægninger.

Vi tilbyder blandt andet industrigulve til:

  • Lagerhaller
  • Produktionsrum
  • Industrikøkkener
  • Garager og værksteder
  • Butikker
  • Institutioner

Vores industrigulve tilpasses til det enkelte erhverv, og vores gulvløsninger fås i mange forskellige farver og med mange designmuligheder. Vi tager højde for de unikke behov til gulvet i lige netop din industri.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvorvidt et industrigulv med epoxy er den rigtig løsning til din butik, værksted eller institution? Giv os et kald på telefon 31 31 58 96 til en uforpligtende samtale om mulighederne. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@tyrstedepoxygulve.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan også følge os på Facebook lige her.

Se det fulde galleri her.

Kontakt os nu

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.