Indhent tilbud

Om os

Vi har kunder i hele landet

Hos Tyrsted Epoxy Gulve har vi specialisereret os i specialgulve, herunder slidstærke, robuste og specialdesignede gulve, såsom industrigulve og epoxygulve.

Tyrsted Epoxy Gulve er en virksomhed, der udfører gulve for såvel private kunder som erhvervskunder i hele landet. Vi har ingen begrænsninger til de opgaver, vi udfører. Hos os er ingen opgave for indviklet, krævende eller kompliceret, ligesom der heller ikke er nogen opgaver, der er for simple til, at vi kan varetage dem.

Vi har desuden stor erfaring med gulvopgaver for private kunder. Det er eksempelvis belægninger i garager, værksteder og køkkener samt på altaner og betontrapper.

Derudover varetager vi også opgaver for industrien og erhvervskunder, hvor gulvenes nemme vedligeholdelse og stærke slidstyrke især er populært.

Vi har altid fokus på den høje kvalitet

Vi har over ti års erfaring med specialgulve, og vi ved, at en høj kvalitet er noget af det absolut vigtigste for vores kunder.

Vi er derfor din garant for et godt gulv. Vi lægger en stor ære i at bevare vores tilfredse kunder, hvorfor nøgleordene som kvalitet, god service og grundighed altid kendetegner vores arbejde. Hos os er du derfor garanteret et holdbart arbejde med et smukt resultat i højeste kvalitet – og altid efter dine ønsker og behov. Desuden tilbyder vi fem års garanti på alle gulvbelægninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din gulvbelægning

Har du brug for et nyt gulv eller en ny udendørs belægning, så kommer vi ud og ser på opgaven og giver et uforpligtende tilbud. Vi har over ti års erfaring i branchen og kan med vores store ekspertise derfor også hjælpe med at træffe det helt rigtige valg af gulv. Vi kan rådgive og vejlede i de forskellige typer og materialer, så du får et gulv, der matcher lige præcis dine ønsker og behov og din bolig, din virksomhed eller din butik.

Vi udfører altid arbejdet til den aftalte tid og pris, så kontakt os på telefon (+45) 31 31 58 96 til en snak om dit nye gulv. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@tyrstedepoxygulve.dk.