Indhent tilbud

New Yorker Gulve / designgulve

null

5 års garanti

null

Slidstærkt

null

Lydabsorberende

null

Let at rengøre

New Yorker gulve og andre designgulve

Drømmer du om lækkre New Yorker gulve i dit hjem? Med New Yorker gulve opnår du det rå, minimalistiske udtryk. Med den rå beton, får du følelsen af at bo i New York. Hvis du har ønsker om et særligt designudtryk, så er du kommet til det rette sted. Hos Tyrsted Epoxy Gulve er vi nemlig eksperter i specialbelægning af New Yorker gulve og designgulve i utallige farvenuancer og mønstre.

Designgulve er for alle, der ønsker et gulv i høj kvalitet, men gerne vil have noget andet end de klassiske kendinge som trægulv eller klinker. Vi har lagt designgulve i private hjem, erhvervsbygninger, institutioner og butikker i hele landet, og vi leverer altid kvalitet til aftalt tid og pris.

Få et råt og moderne udtryk med New Yorker gulve

Stilen med New Yorker gulve er de seneste år blevet enormt populær. Det er også en gulvtype, der med sit industrielle udtryk virkelig kan give et lokale et flot udtryk. Samtidig er det et kvalitetsgulv med lang levetid. Og så er det nemt at rengøre og vedligeholde!
Det rustikke betonfarvede New Yorker gulv er af gode grunde et populært valg –  Men vi lægger også designgulv i forskellige farver og mønstre.

Skræddersyede løsninger indenfor designergulve

Hvis du skal opnå et pænt og holdbart resultat, så kræver det en særlig teknisk ekspertise at lægge designgulve. Derfor anbefaler vi altid, at du benytter en erfaren fagmand til opgaven.

Hos Tyrsted Epoxy Gulve har vi lagt designer- og new yorker gulve for kunder, landet over. Alle  med vidt forskellige ønsker og behov. Vores vigtigste opgaver er, at vores kunder er tilfredse – derfor tager vi altid en indledende snak, så vi opnår det perfekte resultat ud fra jeres tanker og ønsker.

Skal vi tage en snak om netop dit drømmegulv?

Vi er klar til at vejlede dig om valg af gulvtype, design, farver og mønstre, så du får lige præcis det gulv du ønsker. Vi tager udgangspunkt i dine behov og sætter høj kvalitet og god service i fokus. Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud, så ring til os på telefon (+45) 31 31 58 96 eller send en mail til info@tyrstedepoxygulve.dk

Vi lægger designgulve for kunder i hele landet, men har også en del kunder i vores eget lokalområde omkring Aarhus, Silkeborg og Viborg.

Du kan også følge os på Facebook lige her.