Indhent tilbud

Epoxygulve

null

5 års garanti

null

Slidstærkt

null

Lydabsorberende

null

Let at rengøre

Epoxygulve i hele landet

Hos Tyrsted Epoxy Gulve lægger vi epoxygulve for både private og erhvervsdrivende kunder i hele Danmark. Der er mange fordele ved epoxygulve, som blandt andet er skridsikre, nemme at vedligeholde og hurtige at rengøre. De er dog mest kendt for deres slidstyrke og lange levetid. De er hele tre gange stærkere end det almindelige betongulv og er dermed den suverænt stærkeste gulvtype på markedet.

Epoxygulve er især velegnede til:

  • Autoværksteder
  • Fabrikker
  • Garager
  • Industri
  • Lagerhaller
  • Landbrug

Overordnet set er epoxygulve særligt velegnet til steder, hvor gulvet udsættes for høj belastning og slid fra tunge maskiner, pallevognstrafik og lignende.

Lad en professionel fagmand stå for dine epoxygulve

Epoxygulve er en bestemt type gulvbelægning, baseret på epoxyharze. Selve epoxy blandingen, består af både en binder, typisk epoxyharpiks, og en hærder, som tilsammen danner et fleksibelt og slidstærkt plastmateriale. Det er fungerer som et meget kraftigt bindemiddel, hvor man kan tilsætte produkter som for eksempel lim, fugemasse, maling og andre tætningsmaterialer.

Mange faktorer spiller ind i lægning af flotte epoxygulve, og det er en proces, hvor det er vigtigt, at der både arbejdes meget præcist og meget hurtigt på samme tid. Epoxyen skal blandes i de helt rigtige mængder, og grundet den korte hærdningstid skal hele processen være meget effektiv.

Når du vælger Tyrsted Epoxy Gulve er du sikret, at dit gulv bliver lagt af professionelle fagmænd, der har mange års erfaring med at leverer kvalitet.

Vi tilbyder fem års garanti

Vi tilbyder minimum fem års garanti på alle vores gulvbelægninger. Dette gælder naturligvis også vores slidstærke epoxygulve.

Som gulvlægger tilbyder vi altid kyndig rådgivning, og vi lægger epoxygulve for alle slags kunder i hele landet. Vi har altid fokus på kvalitetsarbejde, og vi leverer et smukt resultat, der holder i mange år – Uanset opgavens kompleksitet og omfang. Lokalt i vores eget nærområde har vi særligt mange kunder fra Aarhus, Silkeborg, Viborg og omegn.

Vil du vide mere om epoxygulve?

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon (+45) 31 31 58 96 eller mail info@tyrstedepoxy.dk. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt epoxy er den rette løsning for dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvbelægning.