Stengulve

Stengulve og stentæpper

Hos Tyrsted Epoxy Gulve har vi specialiseret os inden for lægning af stengulve / stentæpper, som vi lægger for private såvel som erhverv i hele Danmark.

Et stengulv er særligt ideelt i udstillingslokaler, butikker og i garager, da det er meget behageligt at gå på, det kræver stort set ingen vedligeholdelse, og så er det også nemt at rengøre.

Desuden er stengulve også meget holdbare og kan modstå stød og slag, hvilket gør dem velegnede til områder med høj trafik eller i industrielle miljøer. De kan også laves i en række forskellige farver og mønstre, hvilket giver mulighed for at skræddersy et gulv, der passer til den enkelte kundes ønsker og behov.

Vores erfarne team af gulvlæggere har mange års erfaring med lægning af stengulve og sørger for en professionel og effektiv service. Vi arbejder altid med kvalitetsmaterialer og sikrer, at alle vores arbejdsprocesser lever op til de højeste standarder.

Hvordan er stentæpper bygget op?

Gulvet består af små sten, der er limet sammen ved hjælp af en transparent epoxybelægning. Det gør, at stengulve er meget slidstærke og får en flot glans, som kun fremhæver stenene.

De giver gulvet et flot visuelt udseende, som man ikke kan finde ved de øvrige gulvtyper. Derfor er stengulve også meget populære i udstillingslokaler, showrooms og kontormiljøer.

Stengulve er særligt velegnede til:

  • Garager
  • Butikker
  • Indgangspartier
  • Udstillingslokaler og showrooms.​

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for nyt stengulv

Er du interesseret og kunne tænke at høre mere om de forskellige muligheder, når det kommer til stentæpper og -gulve, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 31 31 58 96, eller du kan skrive til vores e-mail info@tyrstedepoxygulve.dk.

Se eksempler på stengulve her.

Vi er landsdækkende, men har også lokale kunder i blandt andet Aarhus, Viborg, Silkeborg og omegn. Ring til os og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller et godt tilbud på dit nye gulv.

Kontakt os nu

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.